Koření

Kmín je jedinečné koření typické pro českou kuchyni. Protože jej přidáváme snad do každého druhu slaného pečiva, kterému dodává jedinečnou chuť i vůni. Navíc se přidává také k vařeným bramborům společně se solí. Toto ochucovadlo si můžete zakoupit v různých formách.
Je mnoho věcí, které jste o koření zvaném kmín jistě nevěděli. Všichni jej známe z obchodu v drcené nebo v celé formě a přidáváme jej k vařeným bramborům či do pečiva. Kmín se ale také vyznačuje svými ozdravnými účinky na náš organismus, který zbavuje problémů s trávením a nadýmáním. Kromě toho je to metrová rostlina s bílými květy.

Kmín

Získejte více informací o klasických koření, které používáte ve své kuchyni. Jako třeba o kmínu, který je součástí každého slaného pečiva.

300x300.jpg
Koření
3 (60%)1